Jane Lushka Travelstof

Travelstof is niet meer weg te denken uit het modebeeld, maar heb jij al travelstof in de kledingkast hangen en waarom is het zo populair?

Travelstof van Jane Lushka is een super mooie en heerlijke stof, dat draagt als een tweede huid en travel bestaat meestal uit 80% polyamide en 20% elastaan, veel stretch.

Naast het feit dat het een kwalitatief rijke stof is, kent travel materiaal vele voordelen. Het heeft veel draagcomfort, is een ademende stof, is gemakkelijk te onderhouden, is kreukvrij en strijken is overbodig. Het is wasmachine wasbaar op 30 graden, gewoon nat ophangen en het droogt snel, de stof pilt niet, is duurzaam, is een rekbare stof en is heel gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een leuke top of broek van Dame Blanche of een ander item van Yucicoco.

Doordat de stof rekbaar is, veel stretch heeft, is het ook zeer geschikt voor een vrouw met rondingen. Of je nu een buikje hebt, wat meer kuiten hebt of een vollere boezem, de travelstof sluit nog steeds mooi aan.
Daarnaast is de travel collectie zowel casual, als business casual te dragen, je ziet er altijd stijlvol en vrouwelijk uit.

Heb jij al travelstof in jouw kledingkast hangen?

Shop nu een mooie travelbroek, blouse, jurk, top of blazer uit de basis collectie van Jane Lushka bij Yucicoco. De basis collectie van Jane Lushka bestaat o.a. uit:

Jane Lushka Pants Jadore
Travelbroek Jadore is een mooie tijdloze broek uit de basis collectie van Jane Lushka. Deze broek is een flared model, heeft een uitlopende pijp en een tailleband met trekkoord.

Jane Lushka Pants Anna Skinny Fit
Travelbroek Anna Skinny Fit is een mooie tijdloze broek uit de basis collectie van Jane Lushka. Deze broek is het model skinny fit, heeft een smalle pijp, een tailleband met trekkoord, zakken met rits en detail.

Jane Lushka Blouse Kikkie
Travelblouse Kikkie is een getailleerde blouse uit de basis collectie van Jane Lushka, heeft 3/4 lange mouwen, donkere knoopjes en een kraag. Deze stijlvolle blouse is ook ontzettend mooi om te dragen onder een pak.

Jane Lushka Dress Eva Easy Wear
Traveljurk Eva Easy Wear is een mooie jurk uit de basis collectie van Jane Lushka, heeft een V-hals, kan met knoopjes gesloten worden en heeft een rits als leuk detail.

Jane Lushka Dress Nico Easy Wear
Traveljurk Nico Easy Wear is een chique jurk, toch sportief uit de basis collectie van Jane Lushka. Model shirtjurk heeft steekzakken, een kraag, knoopjes van boven tot onderen met een ceintuurband.

Jane Lushka Top Jesy Easy Wear
Traveltop Jesy Easy Wear is een tijdloze top uit de basis collectie van Jane Lushka, heeft een ronde hals en bredere schouderbanden.

Jane Lushka Blazer Roma Easy Wear
Travelblazer Roma Easy Wear is een mooie tijdloze blazer uit de basis collectie van Jane Lushka, heeft drie knoopjes op de mouw als leuk detail en twee knoopjes om de blazer te sluiten.

Yucicoco krijgt binnenkort ook de prachtige wintercollectie in de webshop, ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie?

Heb je vragen over onze producten, neem dan contact op met de klantenservice, wij helpen je graag.

Neem regelmatig een kijkje in de webshop voor nieuwe items. Vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en om Yucicoco te volgen op Social Media.

Lieve groet,
Yucicoco

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published