Ruilen en Retourneren

Producten kunnen niet geruild, wel geretourneerd worden. Maak vervolgens een nieuwe bestelling voor het gewenste product.

Indien een of meerdere producten niet voldoen aan je verwachting, dan kun je de producten retourneren. Je bestelling kan, deels of volledig, geretourneerd worden.

Bij aankoop van een product, mag je de koop ontbinden tot 14 dagen na ontvangstdatum van het product, zonder opgave van redenen. Binnen deze termijn mag je het product bekijken en beoordelen, dit valt onder het ontbindingsrecht en is wettelijk bepaald. Na de 14 dagen ontbindingstijd, heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren naar het adres van Yucicoco.

Je kan de koopovereenkomst alleen maar ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring, welke je dient te sturen naar de klantenservice van Yucicoco.

Als je een deel van je bestelling terug stuurt, wordt alleen het aankoopbedrag van de retour ontvangen producten terug gestort. Als je de totale bestelling terug stuurt, zullen wij het totale aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug betalen.

Het retour sturen is op eigen kosten en op eigen risico, maak gebruik van de Track & Trace service en verstuur het als pakket. Zonder bewijs van pakket verzending, met een Track & Trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terug betaald.

Beschadigde en/of gedragen producten worden geweigerd en terug gestuurd, de retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Als er sprake is van een productiefout en/of defect, meld dit dan zo snel mogelijk, binnen 14 dagen na ontvangstdatum. Wij zullen er alles aan doen om dit netjes af te handelen, uiteraard zijn dan de retourkosten op rekening van Yucicoco en sturen we je een retourlabel. Wanneer deze termijn is verstreken, is het niet meer mogelijk jouw product(en) retour te sturen.

Yucicoco neemt alleen retourzendingen in behandeling als deze in de originele staat, inclusief aangehechte labels en verpakkingen worden terug gestuurd. De kleding mag niet, gedragen/gebruikt/beschadigd zijn, niet gewassen, geen lichaamsgeuren, geen make-up-, voedsel-, deodorant- en/of andere vlekken hebben.

Als we jouw retour in goede staat ontvangen hebben, wordt deze verwerkt en wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de bankrekening/creditcard, welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling.

Voeg, voor een snelle afhandeling van de retourzending, ook de pakbon bij, met daarop aangegeven welk(e) product(en) geretourneerd word(t)en. Tevens mag je ook vermelden wat de reden is van de retourzending. Deze informatie geeft ons inzicht in hoe we de producten of dienstverlening kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten.

Als je een bestelling volledig retourneert, dan wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten. Als je een deel van je bestelling retourneert, wordt alleen het aankoopbedrag van de retour ontvangen producten terug gestort. Echter, de retourkosten zijn op rekening van klant.

Stuur een bericht naar: klantenservice@yucicoco.nl met vermelding van het ordernummer voor een retouropdracht.

Retouradres:
Yucicoco
T.a.v. Klantenservice
Bosven 75
5464 NA Veghel

Heb je nog vragen, stuur dan jouw bericht naar: klantenservice@yucicoco.nl