Over Yucicoco®

Yucicoco is geboren uit mijn passie voor fashion, een passie voor fijne materialen, kleding dat heerlijk zit, een stijlvolle uitstraling heeft en ook vrouwelijk is. En daarnaast ben ik altijd op zoek naar mooie sieraden en accessoires.

Yucicoco staat voor stijlvol en trendy, maar vindt de beleving net zo belangrijk.  Kleding wat je vrouwelijk maakt en waar je je zelfverzekerd in voelt en mee voor de dag kan komen. Met bijpassende sieraden en accessoires wordt de look compleet gemaakt.

Hoe ben ik op deze naam gekomenMijn toppertjes zijn mijn lieve katten Coco en Yuki, en zo is de naam ontstaan Yucicoco!

De bestelling wordt zodanig bij Yucicoco ingepakt, dat je blij wordt bij het uitpakken ervan. Een echt cadeau voor jezelf, of voor iemand anders. Het wordt met zorg ingepakt en bij elke bestelling krijg je een persoonlijk kaartje en bedankje.

Yucicoco staat ook voor openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. En hecht veel waarde aan jullie mening, zodat we Yucicoco in de toekomst nog beter aan kunnen laten sluiten bij jullie wensen. Tevens hebben we een mogelijkheid gecreëerd om reviews over onze producten te geven middels sterren.

Heb je een idee of een wens, stuur dan een bericht naar: info@yucicoco.nl

Over mij

Yucicoco is mijn passie en mijn liefde, maar wie zit daar achter?
Mijn naam is Cally Plantenga, ik ben 47 jaar en heb altijd gewerkt bij corporate bedrijven, op het snijvlak van business en IT- gerelateerde projecten; processen en systemen. Altijd met veel plezier gedaan. En toen was er een ommekeer in mijn leven. Wat wil ik nu écht nog doen en waar gaat mijn hartje sneller van kloppen? Een eigen bedrijf opstarten, een eigen webshop runnen met stijlvolle dameskleding, trendy sieraden en accessoires. Alleen al bij die gedachte, werd ik blij.

Mijn levensmotto is: "als je in beweging komt, ontstaat de weg vanzelf".

Zo gezegd, zo gedaan.

Lieve groet, Cally