DAY x fee G - Chique & Stijlvolle Hoodies

DAY x fee G is een samenwerking van fee G met DAY. Fee G is een Ierse ontwerper en lanceert in samenwerking met DAY de eerste athleisure collectie met chique stijlvolle hoodies. Een reeks truien en hoodies, supercomfortabel met een geweldige streetstyle- look.

Kleurrijk en vrouwelijk met oog voor detail, vertaald naar athleisure. De athleisure trend is een populaire trend, waarbij je sportkleding draagt in je vrije tijd. Heerlijke sweaters en hoodies, stijlvol én vrouwelijk.
Kleding moet goed voelen en er goed uitzien, dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Luxe kan betaalbaar zijn en kleine details maken het verschil. De beleving van DAY x fee G gaat verder dan het kledingstuk, de liefde voor kleuren en zij zijn niet bang om het te gebruiken. DAY x fee G is dol op een beetje extra, Yucicoco ook! Er zijn kralen gebruikt voor wat extra bling-bling en er is gebruik gemaakt van borduurwerk.

Vernieuwend, deugdzaam, leuk in kleur mét energie.

Draag deze truien dagelijks, met een jeans en sneakers voor een casual look of combineer de trui met een jurk voor een meer fashion uitstraling.

EYE SEE YOU - BUBBLE GUM PINK €136.95
EYE SEE YOU - APPLE GREEN €136.95
NEON EMBROIDERY HOODY - SKY BLUE €136.95
NEON EMBROIDERY HOODY - MARL GREY €136.95
HOLY MOLY - NAVY €109,95

Heb je vragen over onze items, stuur een bericht naar de klantenservice, we helpen je graag.

Lieve groet,
Yucicoco

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd